loteri
  • March 24, 2021

Ramalan Loteri

Sudah tentu loteri adalah permainan kebetulan, tetapi anda masih boleh membuat ramalan mengenai hasilnya. Terdapat beberapa teknik statistik yang akan membantu anda meramalkan kombinasi yang tepat.

Silap mata terbaik adalah dengan mempunyai senarai nombor kemenangan yang lalu. Memilih nombor yang  DOWNLOAD APK 918KISS2 2021 sudah menang bukanlah pilihan yang baik. Walau bagaimanapun, anda kadang-kadang dapat menemui nombor, pasangan atau kembar tiga berulang lebih kerap daripada yang lain.

Perkara lain yang perlu diingat adalah mengelakkan bermain dengan sekumpulan nombor yang semuanya ganjil atau genap. Contohnya, anda tidak boleh bermain dengan kombinasi seperti 2 8 18 26 34 44 – genap atau 3 15 21 41 33 57 – semua ganjil. Memilih nombor berturut-turut adalah idea yang baik. Umumnya didapati bahawa peratusan gabungan kemenangan yang baik mempunyai nombor yang diambil dengan cara ini. Tetapi, kombinasi dengan nombor berturut-turut pada awal dan akhir lebih baik dielakkan. Dengan kata lain, jika permainan loteri anda mempunyai lima jumlah nombor, maka elakkan pilihan seperti 1 2 3 4 5.

Sebilangan besar pengguna juga melihat jumlah nombor dalam kumpulan kombinasi. Jumlahnya kadang-kadang dapat mewakili perbezaan antara menang dan kalah. Dalam kes Pick 6 Lotto Game, jumlahnya sering jatuh antara 121 dan 186 sedangkan di Pick 5 itu antara 63 dan 116.

Yang terpenting, terdapat beberapa set nombor yang dapat membatasi peluang anda memenangi permainan loteri. Jangan memilih nombor yang mengikut urutan aritmetik, iaitu nombor seperti 2 4 6 8 10 12. Lebih-lebih lagi, banyak orang memilih nombor dalam garis lurus atau diagonal. Oleh itu, elakkan membuat corak sedemikian pada slip permainan anda.

Nasib baik, anda boleh menemui sejumlah perisian ramalan loteri di pasaran. Dengan menggunakan pengiraan cabutan lalu, perisian ini akan mengetahui kombinasi nombor yang betul yang akan diambil seterusnya.

admin

E-mail : lynankei@gmail.com

Submit A Comment

Must be fill required * marked fields.

:*
:*